Ondernemersechtpaar

Eveline-en-guidoGuido en Eveline Colijn werken reeds sinds 1995 samen in de Horeca.
Zij leerden elkaar kennen in het Amstel Hotel te Amsterdam. Guido werkte daar als leerling Sommelier en Eveline op de afdeling Sales & Marketing. Na enkele jaren te hebben gewerkt bij deze “Grande Dame” werkten zij voor Roger Souvereyns in België, een Relais & Chateaux landgoed met een twee Michelin sterren restaurant. Op Vlieland runden zij vervolgens zeven jaar lang het Strandhotel Seeduyn (destijds Golden Tulip, nu Westcordhotels). Op het eiland voelden zij zich als een vis in het water.
Voordat zij Hof van Marken kochten in 2007, zeilden zij met hun eigen zeilboot rond de Atlantische Oceaan. Onderweg vernamen zij dat het hotel-restaurant te koop stond en eenmaal in de Carieb besloten zij de reis te verkorten en een nieuw avontuur op het voormalige eiland Marken aan te gaan.
“Persoonlijke aandacht, een warme welkome sfeer creëren voor alle gasten is onze gezamenlijke ambitie. Dit samen met een eerlijke keuken maakt een bezoek aan het Hof van Marken een onvergetelijke ervaring. Kom ons gastvrijheid ervaren!”